Altres actuacions dels serveis socials

Acompanyament dels discapacitats al centre especial d'Ampans

Suport a les famílies amb un membre amb una discapacitat en el transport i el desplaçament per a l’assistència al centre especial, en aquest cas AMPANS.

Alfabetització d'adults a dones magribines

dones magrebinesAmb la col·laboració del Consorci de Formació i Iniciatives del Bages Sud, es realitzen cursos d’alfabetització a dones magrebines, fent una tasca d’integració social a la comunitat per al grup de dones immigrants de la població.

 

Programa d’Inserció Laboral

cfibsAmb la col·laboració del Consorci de Formació i Iniciatives del Bages Sud, porten a terme un programa on disposen d’una borsa de treball. Realitzen entrevistes personals i unes fitxes amb la demanda de treball, experiència laboral, etc. de les persones interessades en la recerca d’un lloc de treball. Mantenen contactes amb les empreses de la comarca.

Coordinació amb L'ABS Monistrol

ABS Es mantenen reunions de coordinació pel seguiment de casos i elaboració de programes conjunts segons les necessitats de la població.

 

 

Contactes i coordinacions amb la parròquia

parròquia Es mantenen contactes i coordinacions puntuals per tractar de diferents temes socials referents a la població.

 

Coordinacions amb les escoles públiques del municipi

escola Es mantenen coordinacions pel seguiment de casos i per diferents temes, com per exemple beques de menjador, colònies escolars...

 

Coordinació amb Creu Roja Muntanya de Montserrat

Entre l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat i la Creu Roja Muntanya de Montserrat, existeix un interès mutu de coordinar-se per a dur a terme activitats socials ens els seus respectius camps d'actuació a diferents col·lectius del municipi de Monistrol de Montserrat.

 

Darrera actualització: 16.09.2020 | 11:21