Reempresa

El Conveni Reempresa és un conveni entre 35 ens municipals i la Diputació de Barcelona, incloent municipis del Bages, com Monistrol de Montserrat.

El programa Reempresa pretén afavorir la continuïtat i creixement de les empreses existents, perquè tant important és facilitar i fomentar la creació d’empreses noves , com que puguem assegurar la continuïtat de les existents, que per diferents motius (jubilació, malaltia, ...) s’haurien de tancar si no hi ha un relleu.

Com s'especifica al web de la Diputació de Barcelona

"Més d'una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) ofereixen el servei de la Reempresa, un programa que ha creat un mercat transparent i organitzat entre persones cedents de petites i mitjanes empreses viables i persones (re)emprenedores disposades a donar-los continuïtat.

La implantació local de la Reempresa ha estat possible pel conveni de col·laboració entre la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona, pel qual els CLSE de la demarcació compten amb les eines i mecanismes per impulsar aquesta altra manera d'emprendre, sense partir de zero.

En el darrer any, s'han tancat 258 transferències empresarials i 670 llocs de treball s'han mantingut gràcies a aquesta fórmula d'emprenedoria."

Darrera actualització: 29.01.2021 | 15:02

Enllaços