Ruta Joan Carles Amat

Ruta turística pels indrets del municipi on Joan Carles Amat dugué a terme la seva activitat social.

Joan Carles Amat fou un prohom monistrolenc que dedicà la seva vida a la música, la medicina i la política. Va ser el creador del primer Tractat de guitarra espanyola i del llibre "400 aforismes catalans".

 

Joan Carles Amat, de reconeguda fama més enllà de les fronteres locals i fins i tot comarcals, fou un home del seu temps, involucrat socialment. Va procurar respondre sempre a aquelles necessitats humanes que considerava primordials.

Havent cursat estudis de medicina, no es va limitar a l'exercici de la seva professió, sinó que procurà deixar testimoni escrit en la seva disciplina i, a més a més, es va instruir en les arts i la seva llengua.

Quan es parla de Joan Carles Amat, parlem de la seva trajectòria dins l'Administració local, però, sobretot, de les seves obres mèdiques, literàries i musicals.

L'itinerari consta de 6 punts, començant a la plaça de l'Església, es passa per la Casa del Consell, el Palau i els Jardins de la Sala, la plaça de la Font Gran, el carrer Sant Joan i la plaça del Bo-Bo.

Si voleu reservar la vostra plaça, heu de contactar amb l'Oficina de Turisme de Monistrol, al tel. 938 284 536 o a l'adreça mdm.turisme@monistroldemontserrat.cat.

A l'Oficina de Turisme trobareu també un díptic informatiu per aquells qui vulguin fer la visita de manera individual.

Darrera actualització: 1.03.2021 | 13:56