Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Roda d'Esbarts Catalònia Roda d'esbarts "Catalònia" Infantils i Juvenils 21/03/2023

  Roda d'esbarts Catalònia infantils i juvenils

  • Diumenge 26 de març a las 11:30h a la plaça de la Font Gran. 
 • Visites històriques Visites històriques 21/03/2023

  Històries de la història amb Salvador Redó.

  1a  Visita històrica - El passeig de la Canaleta i la Bassa del Molí del Prior.

  • Dia 26 de març a les 17h al Passeig de la Canaleta / Cal Pla.

  2a Visita històrica - Passejada de la plaça del Bo-Bo fins l'era de Viserta. Naixement del Ponent.

  • Dia 2 d'abril a les 11h a la Plaça del Bo-Bo.

  Homenatge a Llorenç Soldevila i Balart. Presentació dels dos volums de "Monistrol de Montserrat. Un miler d'anys d'història".

  • Dia 22 d'abril a les 19h a Can Gibert.
 • Eduquem en família Eduquem en família 13/03/2023

  Fundació educativa de les famílies ofereix uns tallers on-line per tenir eines i estratègies per al desenvolupament dels nostres fills.

  Cal inscripció prèvia al QR que s'indica als documents informatius.

 • Cartell curs Curs d'ocupació: ús de les Tic a la recerca de feina 07/03/2023

  El proper 13 de març s'inicia un curs d´ús de les TIC a la recerca de feina a Castellbell i el Vilar.

 • Obertura tràmit consulta pública prèvia a l'elaboració del Reglament d'honors i distincions de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat 07/03/2023

  Per decret d'alcaldia de data 7 de març de 2023 es va aprovar sotmetre a consulta pública prèvia a l'elaboració del Reglament d'honors i distincions de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat.

 • Cartell umic Visita de l'oficina d'informació al consumidor dijous 23 març 03/03/2023

  L'Ajuntament de Monistrol ofereix el servei d'una oficina mòbil d'informació al consumidor, per atendre les vostres consultes i oferir-vos informació sobre temes de consum. 

  • Dia: Dijous 23 de març 2023
  • Horari: 10:30h a 13:00h
  • Lloc: Can Gibert (c. Sant Joan, 1, 1r pis)
 • Cartell Stop Influença Aviària Stop grip aviària 02/03/2023

  Davant la gravetat de les consequències de la grip aviària en granges, s'informa de les mesures de bioseguretat en granges:

 • Carme Robles campiona d'Espanya Carme Robles l'esportista Monistrolenca campiona d'Espanya 27/02/2023

  Des de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat tenim l'orgull d'informar que l'esportista Monistrolenca Carme Robles ha estat proclamada campiona d'Espanya en categoria màster de marxa atlètica F50.

 • Periode de preinscripcio i matricula escolar Periodes de preinscripció i matricula escolar curs 23-24 24/02/2023

  El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat els períodes de presentació de sol·licituds de preinscripció i matrícula per al curs 23-24

 • Portes obertes Jornada de portes obertes als centres escolars 23/02/2023

   

  Les jornades de portes obertes es realitzen als centres escolars de Monistrol de Montserrat les següents dates:

 • Foto sequera Ban de mesures extraordinàries per la sequera 20/02/2023

  Degut a la situació de sequera que estem patint a causa de la manca de pluges, ens trobem en situació d’Alerta de Sequera, decretat per l’Agència Catalana de l’Aigua. Mentre es maningui aquesta situació es demana utilitzar l’aigua amb responsabilitat, fer-ne un estalvi en la mesura que ens sigui possible i seguint les següents recomanacions:

 • Expedició a Mallorca 1936. Recerca de persones desaparegudes 15/02/2023

  La Direcció General de Memòria Democràtica ha iniciat una recerca de familiars de les persones desaparegudes en l'expedició republicana a Mallorca  que va tenir lloc a l'estiu de l'any 1936. Per aquest motiu, han demanat la col.laboració de l'Ajuntament per a la recerca de familiars de persones nascudes o residents a Monistrol de Montserrat que van desaparèixer en aquella expedició.

  En el document adjunt trobareu el llistat de les persones desaparegudes que ens ha fet arribar  la Direcció General de Memòria Democràtica.

  El propòsit d’aquesta recerca és posar-los en coneixement de les possibles intervencions en fosses comunes de Mallorca i oferir-los la possibilitat d’acollir-se al Cens de persones desaparegudes i al Programa d’identificació genètica. D’aquesta manera, les restes que es puguin exhumar poden ser identificades, sempre que les condicions de conservació ho permetin. 

  Si teniu alguna informació sobre aquestes persones o sou familiars d'alguna d'elles, poseu-vos en contacte amb la Direcció General de Memòria Democràtica (Tel. 93 634 74 22  correu electrònic: memoria.justicia@gencat.cat)

  Agrairem la vostra col·laboració en aquesta recerca

 • Obertura tràmit consulta prèvia a la modificació puntual de les Normes Subsidiàries del PI El Tortuguer 14/02/2023

  El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 7 de febrer de 2023, va aprovar l'obertura del tràmit de consulta prèvia a l'aprovació de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries del P.I. el Tortuguer per tal de recollir l’opinió dels
  subjectes i de les organitzacions més representatives que poguessin resultar afectades per l’esmentat instrument de planejament.

 • Obertura tràmit consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte d'ordenança relativa a implantació del teletreball a l'Ajuntament 14/02/2023

  Per decret d'alcaldia de data 13 de febrer de 2023 es va aprovar sotmetre a consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte d'Ordenança municipal, la regulació relativa a la implantació del teletreball a l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat.

 • Cartell concurs de comparses Concurs de comparses 06/02/2023

  El proper dissabte 25 de febrer Monistrol de Montserrat està de carnaval. Participa en el concurs de comparses emplenant el següent formulari

  La data límit per participar en el concurs és el dia 18 de febrer. 

 • Cartell votació Reina i Rei Es busca Reina i Rei del Carnaval 06/02/2023

  Vota a la Reina i al Rei del Carnaval de Monistrol de Montserrat,que es celebrarà el proper dissabte 25 de febrer, emplenant el següent formulari

  La data límit per participar en la votació és el dia 18 de febrer. 

 • Dia escolar de la No-Violència i la Pau Commemoració dia Escolar de la No-Violència i la Pau 31/01/2023

  Monistrol de Montserrat commemora el DENIP (Dia Escolar de la No-Violència i la Pau) amb la participació de totes les escoles del municipi.

  El DENIP es celebra el dia 30 de Gener, donat que és l'Aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, líder pacifista que va defensar i promoure la no violència i la resistència pacífica davant la injustícia.

  L'acte s'ha iniciat a les 10:30h on els alumnes s'han trobat a la plaça Julià i Fuchs fins l'escenari del Passeig de la Canaleta.

 • Triptic la cria d'aus Comunicat sobre d'adopció de mesures sanitàries Aviária 30/01/2023

  Des de la Generalitat de Catalunya informen a través d'un comunicat sobre l'adopció de mesures sanitàries de salvaguarda per la prevenció de la influença Aviària d'alta patogenicitat en els municipis.

 • Cartell Romeus Festa dels Romeus, dies 28 i 29 de gener 25/01/2023

  Aquest cap de setmana, 28 i 29 de gener de 2023, Monistrol  celebra la Festa dels Romeus. Pots consultar la programació aquí.

 • Servei de Cura Juga Bages Servei de cura Juga Bages 25/01/2023

  L'Ajuntament de Monistrol estrena el dia 31 de gener del 2023 un nou servei de cura per infants de 5 a 12 anys.

  Es durà a terme a la 3ª planta del Casal Cultural Can Gibert (C/Sant Joan,1).

  • Els dimarts i dijous de 17:30h a 20h.
  • El servei funcionarà durant tot l'any, excepte en els períodes de vacances escolars.
  • Per accedir a Juga Bages les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d'internet, amb un mínim de 24 hores d'antelació.

  Les inscripcions poden realitzar-se a través del codi QR que trobareu al tríptic o clicant al següent enllaç.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:21
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:21