Ajuts l'escolarització 2023-2024

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 00:00

S’obre termini per a la presentació de sol·licituds d’ajuts individualitzats a l’escolarització, destinats íntegrament a reduir les quotes de llibres i/o suport informàtic en el cas dels alumnes de secundària ( no ordinadors) i material escolar.

Beneficiaris

Famílies i/o persones que visquin i estiguin empadronades al municipi de Monistrol de Montserrat durant el darrer any, amb fills en edat d’escolarització obligatòria ( 3 i 16 anys) i que realitzin estudis d’educació infantil, educació primària i ESO a les escoles del municipi i/o institut o SES de referència. 

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds, acompanyades de tota la documentació corresponent s’obrirà el proper dia 13 novembre de 2023  i finalitzarà el d1 de desembre 2023.

Les bases estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament. 

La sol·licitud i la documentació requerida s’haurà de presentar al registre de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en l’imprès específic normalitzat que estarà a disposició dels interessats al mateix registre de l’Ajuntament. 

Darrera actualització: 13.11.2023 | 12:39